MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 4

Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą lub ściereczką i odstaw na około pół godziny, by podrosło.

Zobacz również

Nowe wnętrze Costa Coffee w Manufakturze. Zobacz zmiany! ZDJĘCIA

Nowe wnętrze Costa Coffee w Manufakturze. Zobacz zmiany! ZDJĘCIA

Poznaliśmy Liderów Poznańskiej Przedsiębiorczości!

Poznaliśmy Liderów Poznańskiej Przedsiębiorczości!

Polecamy

Uwaga na te reklamy w Google – to oszustwo. Nie klikaj!

Uwaga na te reklamy w Google – to oszustwo. Nie klikaj!

NIK przeprowadza ankietę na temat przemocy domowej

NIK przeprowadza ankietę na temat przemocy domowej

Najlepsze atrakcje Hamburga: 7 miejsc, które musisz odwiedzić przy okazji Euro 2024

Najlepsze atrakcje Hamburga: 7 miejsc, które musisz odwiedzić przy okazji Euro 2024